Ez a tartalom 1322 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

MKB Pénztárak: Megtakarítás 20% adókedvezménnyel és nyeremények? Lehetséges: töltse fel pénztári számláját és nyerjen!

2020. 09. 10.

Ne maradjon ki! Az idei vakáció alatt is aktívan takarékoskodó MKB-Pannónia Egészségpénztár és MKB Nyugdíjpénztár Tagjai között 700.000 forint összértékben kerülnek kisorsolásra Rossmann Ajándékkártyák. Sőt, egyéni pénztári befizetéseiért most akár COVID-19 gyorstesztet is kaphat ajándékba.

Az egészség megőrzésének, a szeretteinkről való gondoskodásnak és a nyugdíjcélú gondoskodásnak nagyszerű módja a pénztári megtakarítás, ami után 20% adókedvezmény is visszaigényelhető. Most ráadásul az MKB Pénztáraknál értékes ajándékokat is nyerhet, aki időben kapcsol, és szeptember végéig feltölti egyéni számláját. Az MKB Pénztárak aktívan takarékoskodó Tagjai - mind az egészségpénztárban, mind a nyugdíjpénztárban - sorsoláson vehetnek részt, ezáltal esélyessé válhatnak a 140 darab 5.000 forintos Rossmann utalvány egyikére. Emellett aki a megtakarításra, egészségére, jövőjére szánt nagyobb összeget most fizeti be, nem csak megsokszorozza a nyerési esélyét, de egyben garantált COVID-19 gyorstesztet is kaphat ajándékba.

Az első Garantált Nyereményeket kiosztottuk!
Gratulálunk a játékra regisztrált Tagjainknak, akik pénztári befizetéseikkel már most megnyerték a COVID-19 gyorstesztekre jogosító utalványukat. Nyerteseink az utalványokat – a különbözeti érték önfinanszírozása esetén, a szolgáltatóknál elérhető lehetőségek függvényében – akár drágább, pl. PCR tesztre is beválthatják! A felhasználás pontos részleteiről az egyes elfogadóhelyek által megadott elérhetőségeken lehet tájékozódni.

Szeretne Ön is részesülni benne? Éljen a lehetőséggel!
A promóciós játék még 2020.09.30-ig tart, befizetésekkel növelhető az esély a 140 db 5.000 Ft-os Rossmann ajándékkártya sorsolásán! Bővebb információ és a Játékszabályzat: www.mkbpenztarak.hu

Még nem Tag? Ne várjon, lépjen be akár már ma!
Csatlakozzon a többszázezer emberhez, akik már döntöttek, és vágjon bele a megtakarításba: töltse ki és küldje be akár mind a két Pénztár Belépési nyilatkozatát és fizessen be számlájára! Lépjen: családi egészségvédelem egészségpénztárral és / vagy nyugdíj kiegészítés és nyugodt jövő.

Könnyedén nyerhet! Pénztártagunkként nem kell mást tennie, mint feliratkoznia hírlevelünkre és befizetéseivel gyarapítania saját megtakarítását - akár az MKB-Pannónia Egészségpénztárban, akár az MKB Nyugdíjpénztárban -, a Részvételi Szabályzatban meghatározott minimum összegben. Regisztráljon a www.mkbpenztarak.hu oldalon és befizetései után részt vesz a sorsolásban és akár a garantált COVID-19 gyorstesztet is átveheti.

Növelje esélyét! Ha a sorsoláshoz elvárt egyéni befizetés tetszőleges többszörösét fizeti be pénztári számlájára a promóciós időszakban, az esélye is többszörös lesz!

N Y E R N I   S Z E R E T N É K


Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. Részletekért keresse fel a www.mkbpenztarak.hu oldalon található Részvételi Szabályzatot.


Vigyázzunk egymásra nyáron is! Ne maradjon ki az idei nyár MKB Pénztárak akciójából!

MKB Nyugdíjpénztár és MKB-Pannónia Egészségpénztár

 

 

Adópraxis (2020-09-10)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!