Ez a tartalom 1239 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

MKB Pénztárak: Megtakarítás 20% adókedvezménnyel és nyeremények? Nyerjen az év végi készülődéssel!

2020. 12. 03.

Év végén takarékoskodó tagjaink nem csupán a jövő tavasszal egyéni számlára kérhető 20%, akár 150.000 forintos adókedvezmény összegét maximalizálhatják, hanem most értékes nyereményeket is hazavihetnek.

Az MKB Pénztárak aktívan takarékoskodó Tagjai - mind az egészségpénztárban, mind a nyugdíjpénztárban – befizetéseik összegétől függően értékes nyeremények sorsolásán vehetnek részt, ezáltal esélyessé válhatnak a 25 darab 5.000 forintos Rossmann ajándékkártya, a 3 db különdíj és a 100.000 forintos fődíj sorsolásán.

Szeretne Ön is részesülni benne? Éljen a lehetőséggel!
A promóciós játék 2020.11.10-től 2020.12.23-ig tart. Bővebb információ és a Játékszabályzat: www.mkbpenztarak.hu

Még nem Tag? Ne várjon, lépjen be akár már ma!
Csatlakozzon a többszázezer emberhez, akik már döntöttek, és vágjon bele a megtakarításba: töltse ki és küldje be akár mind a két Pénztár Belépési nyilatkozatát és fizessen be számlájára! Lépjen: családi egészségvédelem egészségpénztárral és / vagy nyugdíj kiegészítés és nyugodt jövő.

Könnyedén nyerhet! Pénztártagunkként nem kell mást tennie, mint feliratkoznia hírlevelünkre és befizetéseivel gyarapítani saját megtakarítását - akár az MKB-Pannónia Egészségpénztárban, akár az MKB Nyugdíjpénztárban -, a Részvételi Szabályzatban meghatározott minimum összegben. Regisztráljon a játékra egészségpénztári tagként a promocio.mkbep.hu, nyugdíjpénztári tagként promocio.mkbnyp.hu oldalon a regisztrációs űrlap kitöltésével és befizetései után részt vesz a sorsoláson.

Növelje esélyét! Ha a sorsoláshoz elvárt egyéni befizetés tetszőleges többszörösét fizeti be pénztári számlájára a promóciós időszakban, az esélye is többszörös lesz!

 

N Y E R N I   S Z E R E T N É K


Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. Részletekért keresse fel a www.mkbpenztarak.hu oldalon található Részvételi Szabályzatot.

Ne maradjon ki az MKB Pénztárak év végi akciójából!

MKB Nyugdíjpénztár és MKB-Pannónia Egészségpénztár

 

 

 

Adópraxis (2020-12-03)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!