Ez a tartalom 788 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

Nyerjen az MKB Pénztáraknál befizetéseivel: Mondjon igent az egészségére és a jövőjére!

2022. 02. 22.

Idén is megéri a jövőről gondoskodni és nyugdíjpénztári, egészségpénztári megtakarítással optimalizálni a családi kasszát. Az egyénileg és munkáltató által befizetett összegek 20 %-a, akár 150 ezer Ft is visszaigényelhető az SZJA-ból. De ez nem minden: most több értékes nyeremények is várják az MKB-Pannónia Egészségpénztár és az MKB Nyugdíjpénztár új és jelenlegi Tagjait! Ne maradjon le!

A nyugdíjpénztárban az évtizedes takarékoskodás a természetes, de segítséget jelenthet az aktív években is. Az egészségpénztárakban is akár éveken át lehet gyűjtögetni a pénzt, ugyanakkor az egészségszámla egyenlege akár azonnal is elköthető és az egész család (szülők, nagyszülők, gyerekek) szükségleteinek fedezésére használható akár egyetlen egészség- és önsegélyező pénztári tagság. Egészségpénztárban minden pénztári szolgáltatásra felhasználható, sőt az évente visszaigényelhető akár 150.000 forint személyi jövedelemadó az önsegélyező szolgáltatásokra a 180 napos egyenleget várakozási idő nélkül növeli, amiből számos támogatás vehető igénybe többek közt pl. jelzálog alapú lakáshitel-törlesztés támogatás, álláskeresési támogatás, szülési segély akár 1millió forint összegben.

A számok magukért beszélnek!

Kezdje el vagy folytassa nyugdíjcélú és egészségcélú megtakarításának növelését! Nem csupán a 20%-os, akár 150.000 forintos adókedvezmény miatt éri meg növelni a pénztári megtakarásokat. Pénztártagjaink most értékes nyereményeket is hazavihetnek! Nem kell mást tennie, mint Pénztártagként regisztrálni promóciós játékunkba, feliratkozni hírlevelünkre és befizetéseivel gyarapítani saját vagyonát az MKB Nyugdíjpénztárban és/vagy az MKB-Pannónia Egészségpénztárban.

Még nem Pénztártag? Ne várjon! Tegyen a jövőjéért, és az egészségéért, ha most lép ajándékot is ér!

Tipp: a gyermekes szülőknek járó rendkívüli adó-visszatérítésből 2022-ben pénztárba befizetett összeg után jövőre már jogosulttá válik 20% adókedvezményre! Érdemes most elkezdeni, vagy fokozni a megtakarítást!

Hogyan vehet részt a fődíj és különdíj sorsoláson?

 

Lépjen az anyagi függetlenség útjára – fektessen a jövőjébe és nyerjen az

MKB Nyugdíjpénztárban!

Promóciós nyeremények:
Fődíj: 3 db 100.000 forint értékű HUNGUEST HOTELS ajándékkártya
Különdíj: 6 db Samsung Galaxy Fit2 okoskarkötő

Szeretne részt venni a nyeremény sorsoláson?

1. Fizessen be pénztári számlájára minimum 25 ezer forintot 2022. február 2. és 2022. március 17. között.
Növelje nyerési esélyét! Ha a sorsoláshoz elvárt egyéni befizetés többszörösét fizeti be a promóciós időszakban - akár egy összegben, akár részletekben - az esélye is többszörös lesz!

Ossza meg levelünket és a lehetőséget családtagjai és ismerősei körében!

Különdíj sorsoláson a 2022. január 1-je után belépett, új tagjaink jogosultak részt venni, akik 25 ezer forint egyéni befizetést teljesítenek a promóciós időszakban és feliratkoztak nyugdíjpénztári hírlevelünkre.

Vigye hírét akciónknak, hogy most érdemes lépni!

 

Mondjon igent az egészségére - Játsszon és nyerjen a befizetéseivel az

MKB-Pannónia Egészségpénztárban!

Promóciós nyeremények:
Fődíj:          5 db 100.000 forint értékű HUNGUEST HOTELS ajándékkártya
Különdíj:         3 db   50.000 forint értékű HUNGUEST HOTELS ajándékkártya

Szeretne részt venni a nyeremény sorsoláson?

1. Fizessen be pénztári számlájára minimum 20 ezer forintot 2022. február 2. és 2022. március 24. között.
Növelje nyerési esélyét! Ha a sorsoláshoz elvárt egyéni befizetés többszörösét fizeti be a promóciós időszakban - akár egy összegben, akár részletekben - az esélye is többszörös lesz!

Ossza meg most levelünket és a lehetőséget családtagjai és ismerősei körében!

Különdíj sorsoláson a 2022. január 1-je után belépett, új tagjaink jogosultak részt venni, akik 20 ezer forint egyéni befizetést teljesítenek a promóciós időszakban, regisztráltak és feliratkoztak egészségpénztári hírlevelünkre.

Vigye hírét akciónknak, hogy most érdemes lépni!

Iratkozzon fel az MKB Nyugdíjpénztár és / vagy az MKB-Pannónia Egészségpénztár hírlevelére.

A promóciókban történő részvételhez, ha még nem tette meg, akkor töltse ki az E-ügyintézésre regisztráció című nyomtatványon a közvetlen üzleti célú megkeresésre (DM) vonatkozó felhatalmazást is tartalmazó adatkezelési nyilatkozatot és küldje vissza akár hiteles e-aláírással ellátva, vagy postai úton eredetiben aláírva. Tegye meg most, kattintson az alábbi linkekre:

MKB Nyugdíjpénztár E-ügyintézés

MKB-Pannónia Egészségpénztár E-ügyintézés

 

 

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információkért kérjük, olvassa el az MKB Nyugdíjpénztár oldalán (promocio.mkbnyp.hu) és az MKB-Pannónia Egészségpénztár oldalán a (promocio.mkbep.hu) a vonatkozó Részvételi Szabályzatát és Adatkezelési Tájékoztatóját.

Lépjen az anyagi függetlenség útjára! Fektessen az egészségébe! Részleteket keresse honlapunkon az akciók menüben.

MKB Nyugdíjpénztár és MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Adópraxis (2022-02-22)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!