Ez a tartalom 114 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

Egészségügyi prevenció célzottan: stratégiai előny a cégek számára

2024. 03. 27.

Az egészség és a produktivitás szoros összefüggése kiemelt téma napjaink munkahelyi környezetében. A munkavállalók egészségének megőrzése és támogatása nemcsak etikai, hanem üzleti szempontból is kiemelt fontosságúvá vált. Az MBH Gondoskodás Egészségpénztár által nyújtott szolgáltatások kiváló lehetőséget kínálnak a cégek számára arra, hogy stratégiai előnyt nyerjenek a munkahelyi egészségmegőrzés terén.

A prevenciós szűrővizsgálatok és egészségprogramok nemcsak a munkavállalók jólétére és egészségére fókuszálnak, hanem közvetetten a vállalat teljesítményére és eredményességére is hatást gyakorolhatnak.

A tudatos munkáltatók számára fontos az egészségpénztári juttatások biztosítása a Munkavállalók hatékonyságnövelésének támogatására és egészségük megőrzésének biztosítására. Az egyre fontosabbá váló egészségügyi szempontok integrálása a vállalati kultúrába és stratégiába nemcsak az alkalmazottakat teszi elégedettebbé és motiváltabbá, hanem hosszútávon jelentős megtakarításokat is eredményezhet a betegségmegelőzés és az egészségügyi ellátás területén.

Az MBH Gondoskodás Egészségpénztár többféle, rugalmasan a vállalat céljaihoz igazítható megoldást kínál, amelyek lehetővé teszik a cégek számára, hogy saját igényeikhez és költségvetésükhöz igazítsák az egészségmegőrző és prevenciós intézkedéseket. Az innovatív megközelítés és személyre szabott szolgáltatások révén a vállalatok hatékonyan kezelhetik a munkavállalók egészségével kapcsolatos kihívásokat, és ezáltal javíthatják versenyképességüket és hosszú távú fenntarthatóságukat.

 

Gondoskodjon célzottan az egészséges munkahelyi feltételek megteremtéséről

Az egészségtudatosság felértékelődése lehetőséget nyújt a cégvezetők és vállalatok számára arra, hogy rugalmasabban kezeljék a prevenciós intézkedéseket és szűrővizsgálatokat.

Az MBH Gondoskodás Egészségpénztár által kínált, mindössze 33,04% adókulccsal elérhető differenciált célzott szolgáltatások és kedvező adózási feltételek lehetővé teszik, hogy a vállalatok hatékonyan és költséghatékonyan, rugalmasan reagáljanak és biztosítsák munkavállalóik egészségét és jólétét.

 

Fő előnyei, hogy:

  • Differenciálható személyenként és a juttatott összegben is.
  • Adómentes juttatás a jogosultak részére.
  • Rendszeresen és alkalmanként, egész évben nyújtható.
  • Szabadon választható az egészségügyi szolgáltató.
  • Szabadon kiválasztható orvosi ellátások, akár egyszerre több.
  • Kényelmes, mert a szolgáltatás igénybevételekor nem kell fizetnie a jogosult munkavállalónak.

Szintén jó eszköz az egészségcélú juttatásokra a munkáltatói hozzájárulás és/vagy támogatói adomány, ami a dolgozó által igénybe vehető a 20% adókedvezmény hatására kedvezőbb nettó összeget eredményezhet, mint a bérfizetés utáni nettó.

Építse be a célirányos egészségpénztári juttatásokat ösztönzési rendszerébe!

Az egészségügyi prevenciós szolgáltatások előnyeinek kihasználása üzleti érdek. Azok a vállalatok, amelyek felismerik és kihasználják az adó előnnyel bevezethető egészségprogramokat hosszútávon fenntarthatóbb és sikeres vállalkozásokká válhatnak.

***

Gondoskodjon az egészségéről!

Most nyerhet is az egészségcélú gondoskodással: Öné lesz a 150.000 forint értékű Hunguest Hotels ajándékkártya, vagy a 20 db 10.000 forint értékű 10.000 forint értékű választható ajándékkártya - Decathlon elektronikus ajándékkártya vagy Sanitas Kártya, digitális egészségügyi kedvezménykártya - egyike?

Tudatos döntéssel most gondoskodhat egészségéről és nem csupán a 20%, akár 150.000 forintos adókedvezmény miatt éri meg növelni az egészségpénztári megtakarításokat. Pénztártagjaink most értékes nyereményeket is hazavihetnek! Nem kell mást tennie, mint 2024.06.30-ig Pénztártagként regisztrálni promóciós játékunkba, feliratkozni a pénztári e-mail hírlevelekre és befizetéseivel gyarapítania saját vagyonát az MBH Gondoskodás Egészségpénztárban.

Hívja fel családtagjai és ismerősei figyelmét is a lehetőségekre! Részleteket keresse a www.mbhep.hu oldalakon az akciók menüben.

Részletekért keresse weboldalunkat.                                                                                       

Kövessen minket a közösségi médiában is: facebook.com/mbhpenztarak

MBH Gondoskodás Egészségpénztár

www.mbhep.hu

 

Adópraxis (2024-03-27)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!