Ez a tartalom 1020 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

MKB Pénztárak Megtakarítás 20 százalék adókedvezménnyel és nyeremények? Fektessen az egészségbe és a nyugodt jövőbe és nyerjen!

2021. 07. 01.

Érdemes most lépnie! Rendszeres, állandó átutalással automatizálja befizetéseit és alapozza meg megtakarításával nyugdíjas éveit és egészségét. Nem csupán a 20%, akár 150.000 forintos adókedvezmény miatt éri meg növelni a pénztári megtakarásokat. Tagjaink most értékes nyereményeket is hazavihetnek! Nem kell mást tennie, mint regisztrálni promóciós játékunkba, feliratkozni hírlevelünkre és befizetéseivel gyarapítani saját megtakarítását akár az MKB Nyugdíjpénztárban, akár az MKB-Pannónia Egészségpénztárban.


Érdemes és „jövedelmező” egész évben kihasználni az önkéntes pénztári befizetési lehetőségét, melynek köszönhetően jogosulttá válhat a 20%, akár 150.000 forintos adókedvezmény kihasználásra, amely éves szinten történő 750.000 forint befizetésével érhető el. Gyarapítsa a nyugdíjpénztári és egészségpénztári számláinak egyenlegét!

MIÉRT ÉRI MEG?

A pénztári lehetőségek, kedvező feltételek mellett, egyszerű ügyintézéssel, alacsony költséggel, pénzügyi szakismeretek nélkül fenntartható, előnyös sokoldalú lehetőséget nyújtó megtakarítási formák.
A saját forrásból, vagy munkáltató által az egyéni számlára befizetett összegek után továbbra is jogosultak az egészségpénztári és nyugdíjpénztári Tagok a 20%, akár évi 150.000 forint adó-visszatérítésre.
Az adókedvezmény lehetőségének kihasználása mellett, részt vehet akár az MKB Nyugdíjpénztár, akár az MKB-Pannónia Egészségpénztár által meghirdetett promóciós játékban, a 150 ezer forint értékű ajándékkártya és a különdíjak kisorsolásán is.

Érdekli az ajánlat? Nem kell mást tennie, mint befizetni valamelyik vagy akár mindkét pénztári számlájára havonta legalább 25 ezer forintot vagy összesen minimum 150 ezer forintot, 2021. február 10-től 2021. július 30-ig tartó időszakban.

Tipp: a promóciós időszakban legalább 6 alkalommal teljesített, havi 25.000 forint befizetéssel már eléri a minimum befizetendő összesen 150.000 forintot és esélyesként indul sorsolásunkon a fődíjért.
 Növelje nyerési esélyét! Ahányszor 150.000 forint egyéni befizetés történik a pénztári számláján a promóciós időszakban, annyiszor kerül be a sorsolási adatbázisba és jut esélyhez megnyerni fődíjat!

Hogyan vehet részt?
1.    Iratkozzon fel pénztári hírlevelünkre, ha még nem tette, akkor egészségpénztári tagként ide kattintva, nyugdíjpénztári tagként pedig ide kattintva töltse ki az ehhez szükséges nyilatkozatot és küldje vissza akár hiteles e-aláírással ellátva, vagy postai úton eredetiben aláírva.
2.    Regisztráljon a játékra egészségpénztári tagként a promocio.mkbep.hu, nyugdíjpénztári tagként promocio.mkbnyp.hu oldalon a regisztrációs űrlap kitöltésével és a Részvételi Szabályzat valamint az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával.

A 21 db értékes különdíj sorsolásához történő részvételhez:

Nyugdíjpénztári tagként: regisztráljon játékunkba, ha még nem tette iratkozzon fel hírlevelünkre, válassza a rendszeres befizetéshez a Tagi Portálon elérhető állandó bankkártyás befizetés lehetőséget. Az online bankkártyás befizetést a Tagi Portálon keresztül indító és a játékra regisztrált Tagjaink között 21 db Samsung aktivitásmérőt sorsolunk ki.
Egészségpénztári tagként: Használja (újra) aktívan MKB Egészségkártyáját! Gondoskodjon kényelmesen, gyorsan egészségéről, és most az Öné lehet a 21 db 15.000 forint értékű Decathlon ajándékkártya egyike.
Amennyiben az elmúlt években nem használta, de a 2021. február 10. és 2021. július 30. közötti promóciós időszakban kivált egy új főkártyát vagy összesen legalább 30.000 forintot MKB Egészségkártyával költ el saját, vagy szerettei egészségére, a regisztrációt követően részt vesz sorsolásunkon, ahol 21 db 15.000 forint értékű Decathlon ajándékkártyát sorsolunk ki.

MKB Nyugdíjpénztár: Fektessen a jövőbe!

Nyertesünk eldöntheti, hogy melyik ajándékkártyát szeretné hazavinni! Ön mit választana?
•    150.000 forint értékű IKEA Ajándékkártya
•    150.000 forint értékű Média Markt Ajándékkártya
•    150.000 forint értékű Feldobox Ajándékkártya

Sőt mi több állandó bankkártyás befizetés választása esetén részt vehet a különdíj, a 21 db Samsung aktivitásmérő sorsolásán is. Érdemes lépnie és állandó átutalással, vagy a honlapunkon elérhető online bankkártyás befizetéssel rendszeresen takarékoskodnia. Automatizálja befizetését és ne feledje: hosszútávra tervezni bizonytalan időkben a legfontosabb! Ha lehetősége van ezt a kiadást vállalni, kérjük, növelje nyugdíjpénztári a megtakarítást, és alapozza meg ezáltal is jövőjét!


BEFIZETEK MOST ONLINE BANKKÁRTYÁVAL!

A számlája gyarapítását az MKB Nyugdíjpénztár Önkéntes Ágazat bankszámlájára átutalva, illetve bankfiókban befizetve is teljesítheti:
MKB Bank 10300002-20381501-00003285
Fontos: a beazonosításhoz nevét és Tagi azonosítóját mindig tüntesse fel az átutalás közleményében.

 

MKB-Pannónia Egészségpénztár: Számoljon az egészséggel!
Nyertesünk eldöntheti, hogy melyik ajándékkártyát szeretné hazavinni! Ön mit választana?
•    150.000 forint értékű IKEA Ajándékkártya
•    150.000 forint értékű Decathlon Ajándékkártya
•    150.000 forint értékű utalvány a Dimenzió-Med Egészségközpontban

Sőt mi több MKB Egészségkártya használata esetén a 21 db 15.000 forint értékű Decathlon ajándékkártya különdíj sorsolásán is részt vehet. Érdemes most lépnie és állandó átutalással, vagy a honlapunkon elérhető online kártyás befizetéssel rendszeresen is takarékoskodnia. Automatizálja megtakarítását és használja ki továbbra is, hogy egészségszámlájáról finanszírozhatja akár az egész család egészséggel összefüggő kiadásait, valamint szinte minden élethelyzetben támaszkodhat a pénztári támogatásokra, a gyerekszületéstől, a munkanélkülivé váláson át, a tervezett és váratlan kiadásokig.

BEFIZETEK MOST ONLINE BANKKÁRTYÁVAL!

A számlája gyarapítását az MKB-Pannónia Egészségpénztár bankszámlájára átutalva, illetve bankfiókban befizetve is teljesítheti:
MKB Bank 10300002-20177920-00003285
Fontos, hogy a közleményben tüntesse fel nevét, pénztártagi azonosítóját és az egyéni befizetés jogcímet.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információkért kérjük, olvassa el az MKB Nyugdíjpénztár oldalán (promocio.mkbnyp.hu) és az MKB-Pannónia Egészségpénztár oldalán a (promocio.mkbep.hu) a vonatkozó Részvételi Szabályzatát és Adatkezelési Tájékoztatóját.


MKB Nyugdíjpénztár és MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

 

 

Adópraxis (2021-07-01)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!