Ez a tartalom 784 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

Munkáltatói gondoskodás az MKB Pénztárak egészség- és nyugdíjcélú juttatások lehetőségeivel

2022. 03. 28.

Munkáltatók, döntéshozók, figyelem: kifizetődő gondoskodni a munkatársai egészség- és nyugdíjcélú megtakarításáról! Több, mint lojalitásnövelés! Növelheti a munkavállalói motivációt és a vállalat hatékonyságát 2022-ben is azzal, hogy munkavállalójának Pénztári befizetést ad. A dolgozói 20% adókedvezménnyel a pénztári juttatás nettó értékében is hatékonyabb lehet a bérkifizetésnél. Ráadásul az MKB Nyugdíjpénztár és az MKB-Pannónia Egészségpénztár még vonzó akciókat is kínál!

2022-ben csökkentek egyes adókulcsok, ami által a nyugdíjcélú és az egészségre fordítandó pénztári hozzájárulás, vagy adomány juttatás még kedvezőbb adókörnyezetbe került. A pénztári befizetések után visszaigényelhető 20% adókedvezmény, mely akár évi 150.000 forint adókedvezményre is jogosítja a Pénztártagokat. Magasabb motivációs érték a kis összegű bérjövedelemhez képest.

Hatékony ösztönzés pénztári juttatásokkal

Összességében a bérnél magasabb nettó összegű juttatás biztosításával, eredményesen támogathatja dolgozóit rendszeresen és alkalomszerűen is. Nyugdíjcélú támogatással az időskoriévek anyagi biztonságához, egészségcélú juttatással, akár dolgozói az egész családjának egészségvédelmét tudja A-tól Z-ig támogatni.  

Nyugdíjasok részére is!

A Munkáltató a nyugdíjas munkavállalói részére is biztosíthat pénztári juttatásokat: ez esetben csak 15% szja-t fizet a nyugdíjas dolgozó, de +20% szja adókedvezmény visszaigényelhető.

Építse be a nyugdíjpénztári  és egészségpénztári juttatásokat ösztönzési rendszerébe!

Gondoskodjon célzottan az egészséges munkahelyi feltételek megteremtéséről!

Szűrés, prevenció, vagy egészségbiztosítás: Munkáltatóként adjon egészségcélú juttatást 33,04%-os adóteherrel! Tudta, hogy a célzott juttatás differenciálható, felső értékhatár nélkül biztosítható, amely adómentes a jogosultak részére?

 

 

Pénztári megtakarítás: Megoldás az egészségvédelemre és a jövő megalapozására!

Lépjen most! Biztosítsa egészségét és nyugdíjas évei anyagi biztonságát. Kisebb-nagyobb rendszeres befizetésekkel, vagy egyszeri, például a gyermeket nevelők részére érkező SZJA visszafizetésből is indíthat 20% adókedvezménnyel támogatott pénztári megtakarítást.  Az Egészségpénztár és a Nyugdíjpénztár tagjai közül sokan már a 20% jóváírásra is úgy gondolnak, hogy ezzel a kedvezménnyel jutnak a pénztáron keresztül kifizetett termékekhez, szolgáltatásokhoz. Hiszen számolnak azzal, hogy jövő tavasszal jól fog jönni a mostani vásárlások és / vagy nyugdíjcélú takarékosság után járó visszatérítés, ahogy a most aktuálisan a tavalyi évi befizetések alapján visszaigényelt épp már befolyó szja-forintok is sokak nyugdíj-takarékosságát, vagy egészséggel összefüggő költéseit alapozzák meg, akár az egész család számára.

Legyen Ön is Pénztártag! Lépjen be akár teljesen papírmentesen, hiteles elektronikus aláírással ellátott nyomtatványunk segítségével. Befizetéseit teljesítheti kényelmesen, automatikusan, melyre ideális megoldás a rendszeres átutalási megbízás vagy online bankkártyás befizetés.

Megtakarítását munkáltatója is támogathatja! Kérje, keresse a béren kívüli és cafetéria juttatások között is a Pénztári megoldásokat!

Tegyen a jövőjéért: lépjen az anyagi függetlenség útjára és fektessen az egészségébe!
 

Időszakos akcióinkat, promócióinkat keresse a facebook/mkbpenztarak oldalon vagy a www.mkbep.hu és www.mkbnyp.hu oldalakon az akciók menüben.

 

MKB Nyugdíjpénztár és MKB-Pannónia Egészségpénztár

 

 

Adópraxis (2022-03-28)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!