Ez a tartalom 907 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

MKB Pénztárak Megtakarítás 20% adókedvezménnyel és nyeremények? Lehetséges: töltse fel pénztári számláját és nyerjen!

2020. 08. 12.

Ne maradjon ki! Az idei vakáció alatt is aktívan takarékoskodó MKB-Pannónia Egészségpénztár és MKB Nyugdíjpénztár Tagjai között 700.000 forint összértékben kerülnek kisorsolásra Rossmann Ajándékkártyák. Sőt, egyéni pénztári befizetéseiért most akár COVID-19 gyorstesztet is kaphat ajándékba.

Az egészség megőrzésének, a szeretteinkről való gondoskodásnak és a nyugdíjcélú gondoskodásnak nagyszerű módja a pénztári megtakarítás, ami után 20% adókedvezmény is visszaigényelhető. Most ráadásul az MKB Pénztáraknál értékes ajándékokat is nyerhet, aki időben kapcsol, és szeptember végéig feltölti egyéni számláját. Az MKB Pénztárak aktívan takarékoskodó Tagjai - mind az egészségpénztárban, mind a nyugdíjpénztárban - sorsolásában vehetnek részt, ezáltal esélyessé válhatnak a 140 darab 5.000 forintos Rossmann utalvány egyikére. Aki pedig a megtakarításra, egészségére, jövőjére szánt szánt nagyobb összeget most fizeti be, nem csak megsokszorozza a nyerési esélyét, de egyben garantált COVID-19 gyorstesztet is kaphat ajándékba.

Még nem Tag? Ne várjon, lépjen be akár már ma!

Csatlakozzon a többszázezer emberhez, akik már döntöttek, és vágjon bele a megtakarításba: töltse ki és küldje be akár mind a két Pénztár Belépési nyilatkozatát és fizessen be számlájára! Lépjen: családi egészségvédelem egészségpénztárral és / vagy nyugdíj kiegészítés és nyugodt jövő.

Könnyedén nyerhet! Pénztártagunkként nem kell mást tennie, mint feliratkoznia hírlevelünkre és befizetéseivel gyarapítani saját megtakarítását - akár az MKB-Pannónia Egészségpénztárban, akár az MKB Nyugdíjpénztárban -, a Részvételi Szabályzatban meghatározott minimum összegben. Regisztráljon a www.mkbpenztarak.hu oldalon, és befizetései után részt vesz a sorsolásban és akár a garantált COVID-19 gyorstesztet is átveheti.

Növelje esélyét! Ha a sorsoláshoz elvárt egyéni befizetés tetszőleges többszörösét fizeti be pénztári számlájára a promóciós időszakban, az esélye is többszörös lesz!

N Y E R N I   S Z E R E T N É K

 

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. Részletekért keresse fel a www.mkbpenztarak.hu oldalon található Részvételi Szabályzatot.

Vigyázzunk egymásra nyáron is! Ne maradjon ki az idei nyár MKB Pénztárak akciójából!

 

MKB Nyugdíjpénztár és MKB-Pannónia Egészségpénztár

Adópraxis (2020-08-12)